Viktig for kontakt!

Beklager, har ikke fått oppdatret så mye her inne på bloggen i det siste. har tatt en laaaaaaang pause...kan være det kommer noe i ny og ne av og til.

uansett, jeg er å finne på Tankeren.blogg.no

Skal se om jeg finner noe ETTERHVERT, spør om dere lure på noe, kaaanskje jeg svarer.

Som mange av dere har spurt: 

CTRL+ALT+C

Motherlode = penger = 50. 000

Maxmotives = Fult på do, sult, søvn eller så var det glad? Uansett, det er en av delene...TEST UT ;)

For å få tvillinger eller trillinger-- Guttetvillinger spiser man 3 epler og får trilling gutter. jenter spiser man 3 vannmeloner får man trillingjenter. Spiser man 2 får man tvillinger. Maxmotives er nå blitt til make happy.

Én kommentar

19.feb.2012 kl.00:54

Hei!

Hvordan laster jeg ned ting fra peggyzone?? Og hvordan legger jeg det inn i spillet med en windows 8???

håper du gidder å svare :))

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

23, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits