Få Medieval med Sims!

Vi er glade for å annonsere The Sims ? Medieval, et nytt spill under utvikling som plasserer den populære Sims ? figurer fra The Sims ? spillet inn i middelalderen og bringer spillere robust, fengslende spill aldri sett før i historien om The Sims. For første gang kan spillerne skape helter, Venture på oppdrag, bygge og styre et kongedømme, og spille hver Hero Sim ? karakter i landet. Kreativitet vil stige etter hvert som spillere fortelle historier som aldri før full av drama, romantikk, konflikt, og komedie.

The Sims Medieval tilbyr spillere en sjanse til å bygge opp et middelaldersk kongedømme, kontrollerende tegn fra alle samfunnslag, fra konger og dronninger, til riddere og veivisere, smia og skalder. Det gir en rekke historiefortelling muligheter i form av oppdrag, fra å lage en legendarisk sverd å arrangere et kongelig bryllup, for å beskytte riket fra en ond trollmann, for å finne fontenen av ungdom. Hvert oppdrag spiller annerledes avhengig av hvilken Hero Sim spilleren er kontrollerende.

Spillere kan velge å tilpasse alle nye Hero som kommer til riket, inkludert å velge sine egenskaper og deres fatale feil. Spillere kommer i nærheten av sine karakterer, ikke bare sende dem på episke oppdrag, men også sørge for at de utfører sine daglige oppgaver som for eksempel helbrede de syke, handel for eksotiske varer, eller forfalske rustning - hva skjer med simmene er opp til spilleren . Tiden for romantikk og ridderlighet er tilbake med The Sims middelalderen. Flere detaljer finner du på http://www.thesimsmedieval.com.
ut våren 2011. 

Én kommentar

Bente

06.aug.2010 kl.22:31

så kult! Det virket spennende da :)

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits