FÅR IKKE TIL Å KOMMENTERE INNLEGGENE!!!?

Får du ikke til å kommentere innleggene? vell det er noe galt med den kommentar knappen men, det du kan GJØRE for å kommentere, er å trykke inn på selve innlegget du vil kommentere. Også KAN du kommentere! :) Fått en del brev på akkurat det for de som sliter med det.

Send gjerne en mail hit: Mysims3blogg@hotmail.com om du lurer på noe.

Jeg kan ikke svare på hvorfor du ikke får til tingene eller om det er noe galt med tingene som du prøver å laste ned.
Det må dere spørre de på siden som jeg har linket til om hjelp men, prøv nå først å finn ut selv der inne før dere "Maser på de"

Står sånne hjelpe knapper der inne, endten på noe som Faq knapper:)

andre ting som kan hjelpe dere er å gå inn på INFO eller Installasjon! pås elve bloggen min:)

Ellers så kan dere jo spørre om selve bloggen min, komme med tips om andre sider som jeg ikke har, og sånne små ting:)

Og for atter en gang, jeg blogger ikke så mye om the sims 2, denne bloggen heter MYSIMS3 og handler for det meste om det! :) men, jeg vet om mange sider, bare ikke kommet på det:)

MVH hilsen Mysims3 (Jeanette) Kommer ikke til å blogge så akkurat så mye i dag, fyller året...Nemlig 22 så jeg blir å feire dagen med å tilbringe med familie og venner muligens men, ikke så altfor stor betydning av året, er jo bare 22, 1 år eldere;P

Fint om noen kan hjelpe meg med den kommentar knappen som ikke virker, som kan litt med koding og greier:)
For design er ikke helt min greie...
send mail:)

3 kommentarer

sindrmykl

24.jul.2010 kl.10:15

heh :)

Hatt

24.jul.2010 kl.11:48

Jeg får til;) Vet ikke hvordan du kan fikse det jeg...

sara

04.aug.2010 kl.21:06

jeg har lenge fulgt med bloggen din, og er utrolig gira på å få lastet ned en del stuff siden jeg ikke klarer det via startprogrammet til sims 3 (jeg får ikke logget inn av en eller annen grunn, jeg blir bare automatisk logget ut sekundet etter!) Jeg har lest på info på bloggen din her, og sett det med å lage mapper så innholdet jeg laster ned kan brukes, men det funker ikke! :( Tipper du får mange spørsmål om dette, men kan du hjelpe meg, hva er galt? Jeg blir kjempe glad om du har anledning til å hjelpe :-)

www.saraj.blogg.no

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits