Last ned Anto 59 av Savio til the sims 3!!!

Last ned Anto 59 av Savio til the sims 3!!!

Link til dette finner du her!!!

Oversatt fra siden:

!!!!! ADVARSEL !!!!! DETTE hår er 27K polys . Ja, 27k ! ! 111oneoneeleven . Dette er den høyeste poly teller jeg noensinne har sett . lol LOD1 er lavere - det er 10k - selv om 10k er det fortsatt ganske høyt.

Så , hvis du tror din PC ikke kan håndtere slike hår , behage, ganske enkelt ikke laste den ned. Jeg ønsker ikke å se folk klager over sammenbruddet eller bremse ned , som om det var min feil . ;)

Uansett , jeg håper dere vil like denne . ^^

@Hva synes dere?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits