Helt ny nedlastings side, Janas-creatives. Til The sims 2 og 3 GRATIS!!!

Helt ny nedlastings side, Janas-creatives. Til The sims 2 og 3 GRATIS!!!

Da har jeg funnet en helt ny nettsted til dere sims 2 og 3 fans. Der dere kan laste ned byer, klær, mønstrer, byggninger, leiligheter og mye mer. Faktisk ganske så lett oversiktig!

Er på ett annet språk men, det kan du lese på INFO i bloggen min på menyen;)

Der er det sånn program dere kan laste ned gratis som oversetter alle utenlandske sider, med språk som kansje ikke er så forståelig:)

La meg vise dere noen bilder, som inneholder siden:)

Link til denne siden finner dere her!!!Kjole til The sims 3.@Hva synes dere om siden?

3 kommentarer

CAROLINE MARIA

04.jul.2010 kl.18:50

Jeg spiller ikke sims..

Siri

17.apr.2011 kl.23:57

Caroline Maria ; da har jo du ingenting å gjøre på denne bloggen? ; ) dette er jo tross alt en sims-blogg ? ; ) haha, litt fail egentlig! med mindre bloggeieren har sagt at du skulle ta en titt på denne bloggen daaa , men det vet jo ikke jeg ; )

Marte..... og noen fler...

12.jun.2011 kl.08:27

Hehe, har lasta ned nesten alle der!!

De er vel gratise??

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits