Last ned gratis ting til The sims 2 og 3 fra Lilisims!

Nå er denne bloggen endelig i gang igjen, er at jeg har tatt en god, goood pause. Så nå starter det for fult igjen. Så dere bør følge med nå. Følg meg på bloglovin, som dere finner på side menyen;)
 
Nå skal jeg gi dere en ny side, som dere da kan laste ned sims 2 og 3. Gå inn på siden, velg endten sims 2 eller 3.
Velg det dere vil ha, bla igjennom tild ere finner noe. Og under bildene vil dere da finne vild ere finne den riktige nedlastingen for å få tingene inn i spillet.

HUSK, noen av disse tingene trenger MATCH!!! Jeg vil annbefale dere å kikke innom der også!

Linken til denne siden finner dere her!!!!

Kos dere kjempe masse inne på siden, det er helt gratis nedlasting:)@Hva synes du om tingene?
@ Hva synes du om siden?

Én kommentar

Stine

12.jun.2011 kl.19:24

Kul blogg :D Blir veldig glad om du stikker innom min <3

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits