Få over 700 lesere pr.dag!!!

Må bare fortelle en ting, som ikke har noe med denne bloggen å gjøre.

Jeg ble nemlig medlem av en meget spesiell side i dag, den sa at vis jeg registrerte meg så skulle jeg få ennå flere lesere til min blogg.

Pøh, tenkte da jeg men, gjore det likevell... Jeg registrerte meg da rundt 12 tiden i dag, også måtte jeg inn på e-posten min for å skaffe medlems-garanti. Greit det, ingen problem det altså.

Så dro jeg tilbake nettop nå i stad til denne siden...Hva i all verden? Da var det 17 STYKKER allerede som hadde vært innom siden fra den siden!!

Og da er det vell gjerne muligt at, man kan oppnå flere anntal besøkere bare via den siden da?! Verdt forsøket uansett, jeg så ihvertfall noe!
Ikke er det farlig heller, funker det ikke for deg, så funker det ikke men, du har da ihvertfall prøvdt...MEN, jeg vil ikke love deg gull og grønne skoger som sagt men, gi deg muligheten til å prøve...Det koster deg jo ikke uansett!

Var vist noen her inne som hadde fått opptil 700 lesere fra den siden, så statestikken og alt!

Linken finner du her til denne siden!!!

Én kommentar

hundetips

12.apr.2010 kl.13:24

Takk og GOD DAG TIL DEG Å :)

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits