Last ned gratis ting til The sims 3 og 3 fra Sims stjerner!!!

Last ned mange gratis til til The sims 2 og 3. Ingen registrering her, bare å trykke på download, velge deg fram også. Mapper og osv. Utrolig enkelt for å si det sånt.

Så rett under det bildet du vil ha, DOWNLOAD!

Link til denne siden finner du her!!!

@Hva synes du?
6 kommentarer

irisamandas

12.apr.2010 kl.14:47

hvordan får man det man laster ned, inn på spillet sånn at man kan bruke det?

Martine

12.apr.2010 kl.15:31

Sv; tusentakk :) ha en god dag du å :)

camomilla. <3

12.apr.2010 kl.16:12

sims 2 er bedre enn sims 3, syntes jeg da! Ha en fin dag ♥

Rawan rawan.blogg.no

12.apr.2010 kl.16:40

Hei kul blogg !

Kommentere min blogg?

jea

12.apr.2010 kl.16:50

genial side:):) må man ha expansion og stuff pakkene for å laste ned monkey helper? jeg får det nemlig IKKE til, og har sittet hvertfall 1-2 timer med det..

zina

28.mai.2011 kl.21:38

sikker på at det er gratis???

Mamman min klikker hvis det koster penger:P...

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits