Last ned ting fra Sims3 BaraquesAsims Gratis!!!

Last ned helt gratis i fra Sims3 BaraquesAsims hel gratis uten registrering!

Se under kategorien Downloads, f.eks velg møbler. Trykk inn. Også velger du bare det du vil ha av stie, kjøkken og osv. med bare å trykke på bildene. Også inne der igjen, Laster du ned med bare å trykke på bildene eller der det står downloads:)


 før du velger å trykke på linken. Så synes jeg du bør lese inne på INFO og Istallering og nedlastings kategoriene.

Google oversetter kan være ganske så greit å ha!!!

Linken til denne siden finner du her!!!

Se bildene: og flere finnes det:)

@ Hva synes du om disse tingene?
@ Siden?


2 kommentarer

hellestavsholt

04.apr.2010 kl.17:34

Kjempekult!

sV:Jeg vet du har hjulpet meg før med den lagringen, men kan du lese siste innlegg på bloggen? Tror jeg har forklart det litt bedre nå..

umuligegakk

04.apr.2010 kl.22:29

Tusen takk! Ha en fin kveld du også. Bloggen din var spennende. Jeg spilte mye sims før, og har planer om å kjøpe meg det spillet igjen. Så bloggen din kommer jeg nok til å kikke innom. :)

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits