Last ned gratis ting hos Sims3 marktsplast!

Kunne du tenkt deg noe av disse møblene. Det var ikke så veldig mye akkurat klær, hår og sånne diverse ting men, det var ihvertfall nok av møbler i masse vis!
For å kunne laste ned gratis ting fra denne siden, så kreves det medlemskap i bytte men, det koster ikke noe penger det. Helt gratis, i mot at du motar litt reklame fra de en skjeldent gang men, det er jo trossalt gratis uansett!!!

Uansett, etter du har registrert deg, så motar du en mail om å aktivere kontoen. Så gjør du det, og da erd et bare å begynne.

Gå på:

1.Download/nedlasting
2. velg det du skal ha, av endten kjøkken, stue, bad, soverom og osv.
3. Så trykker du på bildet av den tingen du vil nøyaktig ha.
4. Så vil du komme til en liten pil nederst med bildet der inne, der det står Download!

Tror det gjelder å ha det mellom programmet. WinRar eller zip..Uansett. for mer info gå inn på installasjon på kategorien min i bloggen;)

Linken til denne siden finner du her!!!

@Hva synes dere?
3 kommentarer

ellen: Da annbefaler jeg deg om å gå inn PÅ info her på bloggen, så vil du finne google oversettelse greie...Les der, den er gratis å alste ned...Og det betyr at du kan bruke oversettelsen på ALLE utenlandske sider, kinesisk, fransk, tysk, arabisk...ja overalt! :)

Thrue.blogg.no

04.apr.2010 kl.13:02

Nydelig barnerom ! Rommet ser så eget og orginalt ut og jeg kunne tenkt meg og laste det ned.

Jeg liker også det mønstrete badet som var syykt eid.

Evy

10.mar.2011 kl.13:42

får det ikke til :S jeg fatter ikke hvor jeg laster ned :S er ingen plasser det står liksom

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits