Last ned Cafe til The sims 3 gratis!

last ned gratis cafe til the sims 3, denne cafen finner du ikke inne på spillene foreløbigt. Så denne bør du laste ned gratis her, ja den er HELT gratis å laste ned OG ikke minst erd et HELT gratis å registrere seg...Ja ulempen er jop at denne siden krever medlemskap men, det skal jo gå så bra så. Koster ingenting uansett!!! Litt reklame i ny og ne på mailen men, det kosterd eg ingenting så lenge du får gratis ting!

Det første du må gjøre er ¨registrere deg. Også går du inn på den tingen du vil ha men, nå har jeg satt deg direkte over til denne cafen:)

Linken til den siden finner du her!!!!

Så er det bare å trykke download!

@Hva synes du?
@ kunne du tenkt deg å lastetd enne ned?


Én kommentar

Helene Dahl

02.apr.2010 kl.15:29

Så bra blogg! Jeg elsker sims, og bruker en del tid på å finne stæsj. Men du har jo samlet sammen masse bra jeg kan se på :)

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits