Last ned ting fra Aroundthesims3 Gratis! Vaksemaskin og tørketrommel???

Helt gratis nedlasting av the sims 3 ting til din pc.

Velg tingen du vil ha, trykk inn på den også download den straks ned med en eneste gang!

Kunne ikke du tenkt deg vaskemaskin, tørketrommel og andre diverse vaske utsyr f.eks?

Linken til denne siden finner du nemlig her!!!

Hva synes du???


1- Pakk ut filen du har lastet ned                                 med WinZip eller WinRar

2- Installer. Pakkefiler                                 i mappen Mine Dokumenter / Elektronisk Arts/TheSims3/Downloads

3 - Åpne Sims 3 bærerakett og                                 velge "Nedlastinger" panel: filene                                 du har plassert her er oppført. Klikk på                                 filer som skal installeres deretter på "Install"                                 -knappen.


4 - Du finner det installert objekter i                                 Kjøp Catalog, klærne i Create-a-Sim,                                 mønstrene i Create-a-stil og bygninger i                                 ditt hus og samfunnet masse bibliotek.

Hvis du bare har ett. Sims3pack filen for å installere
,                                 du kan bare dobbeltklikk på                                 den, og den vil installere av seg selv. Metoden                                 gitt ovenfor er bedre for flere filer, som du                                 trenger ikke å klikke på hver av dem, men bare                                 velger dem i bærerakett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits