Last ned drit kule bilder fra The sims 2 og 3 Gratis!!!

Vell, jeg kom overd enne siden men, det jeg vil nevne er spesielt bildene... Desken hvor stilige biler de kan lage til The sims, altså skikkelige biler som vi har i dag da. MERKE BILER rett og slett!

Du kan få merke fra AUDI, limosiner, mercedes og flere type merker!

Denne siden, er ikke noe kompliserte greie, skal si jeg fikk litt av noen åpne øyner da jeg dro inn på denne siden, en veldig flott side:)

Trykk på den bilen du vil laste ned, på bildet. Også download, noen er det bare å trykke rett på:)

Linken til denne siden for the sims 3 biler finner du her!!!

Linken til denne siden for the sims 2 finner du her!!!

Det er flere biler og farger der inne å velge mellom enn bare disse da;)

SIMS 2 BILER!:

@ Hva synes du om bilene?4 kommentarer

kristin-susann

29.mar.2010 kl.02:57

Haha, jeg digga den isbilen !

Linda

29.mar.2010 kl.13:35

Jeg laster ned, men det funker ikke :((

Hanna Elise

06.apr.2010 kl.19:38

Takk nå fikk jeg meg en kul bil :P

kristoffer

15.jun.2010 kl.22:04

drit bra:-P

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits