Last end gratis til fra SimsLulamai Gratis!!!

Last ned gratis ting til The sims 2 og 3. denne siden er spansk og d asgjelderd et gjerne å ha en oversetter til denne siden.

Jeg annbefaler dere da å¨skjekke ett innlegg jeg har skrevet tidligere. dere finner denne på INFO om sånn google oversetter innlegg:)

Denne kan være veldig grei vist dere kommer på noen sider der dere ikke forstår hva det strå på disse sidene:)

1. Du må registrere deg, denne krever medlemskap men, jeg kan fortelle dere at det er gratis;)

2. Trykk på menyen "Portal"

3. Nå vil dere se en masse bilder, velg deretter hva dere vil ha med å trykke på den nederste teksten som er rett under bildet derd et står "Update/oppdateringer. Trykk på den!

Det vil stå under alle disse bildene. (NOEN av disse bildene vil det ikke stå noe under, da skal dere bare trykke rett på bildet!)

4.Nederst under bilden, vil det stå en link: Trykk på den.

5. Bla nedover, så¨vil dere finne flere linker. trykk på de linkene dere vil laste ned, om det er alt eller noe av disse tingene.
6. dere vil komme inn på en ny side, trykk deretter download!

Det er ikke så komplisert somd ere skal ha det til, gjør dere kjent med siden, så vil dere skjønne mye mer, denne siden fungerer som et forum der folk deler det de har.

Linken til denne siden finner du her!!!

@ hva synes du?
@ Ville du hatt noe av dette til din sim?

8 kommentarer

Kathrine - kommenterer tilbake !

28.mar.2010 kl.21:52

sv; tusen takk for kommentaren :-)

Søppelsaftjentene

28.mar.2010 kl.21:58

Hehee, nei det burde du ikke heller!

Jeg pleier ikke være så kresen, men den boka var rett og slett dårlig.

:)

Sigrid Kvåle

28.mar.2010 kl.22:04

tusen takk:)

ååå Sims<3 elska det spelet, mest geniale spelet ever

Tine

28.mar.2010 kl.22:05

Kan noe av det vi laster ned inneholde virus av noe slag?
Tine: Når det gjelder virus og sånne ting, så vet jeg ikke men, vist du er usikker så bør du vell installere etta nti virus program vistd et skulle komme noe:)

Tine

28.mar.2010 kl.22:49

Syntes mye av det du finner er meget bra:) det er gøy å oppgradere spillet med nye ting, klær og møbler:) Det kan jo være litt kjedelig med bare pakkene som kommer ut..

Cathrine <3

28.mar.2010 kl.23:06

Sv: hih takk for kommentar ! de er kjempe søte :D

Shamithra

28.mar.2010 kl.23:19

KULT :D

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits