Få en google oversetter til andre nettsteder enn bare blogger og osv!

For at jeg skal kunne gi ut mange nettsteder for dere å gå inn på for å laste ned noe til Thesims 2 eller 3. Så er noen av sidene Fransk, finsk, dansk, Japansk og alle mulig slags språk. Så da kan det være utrolig greit å ha en oversettelse til siden.

Få oversatt ord umiddelbart fra engelsk ? uten å klikke i det hele tatt.


Og denne oversettelsen har jeg selv og den kan du også få med bare å laste den ned GRATIS!!!

Slik lyder teksten:

((Du slipper å slå opp enkeltord ett om gangen på engelskspråklige nettsider. Har du Google-verktøylinjen installert er det bare å bevege musepekeren over et engelsk ord, så viser ordoversetteren betydningen av det ordet på ditt eget språk.

Du kan få oversatt fra engelsk til kinesisk (tradisjonell og forenklet), japansk, koreansk, fransk, italiensk , tysk og spansk))

(Som jeg da sa)

Vil du ha denne?

Gå inn på denne linken for å få denne nedlastingen gratis med å trykke HER!!!

Ja foresten ett annet lite tips; Gjrø nettstedet ditt, har du f.eks blogg, så akn du legge til en google oversetter på WIDGETS. på design, den koden du får beskjed om å lime inn, skal du da lime inn der.

men,d e to tingene under, kan du velge. les godt:)

Begge er gratis:)

@ Hva synes dere?

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits