Hvorfor starte denne bloggen? og tips.

Nå skal jeg skrive ett innlegg om hvorfor jeg startet denne bloggen...Vell merkelig eller ikke.

Før så spilte jeg veldig mye sims 2 (tror det var for ca 2 år siden eller noe) Jeg ble ganske så fort lei av alle de tingene som da følgte med i spillet, jeg ville ikke bare bytte ut men, jeg ville ha litt mer fashion og mer moderne møbler som vi har i dag, som vi kan se på de rikingene. Jo mer, jeg kikket rundt, så ville jeg ha andre type sims og osv men, det var ikke helt der det begynte da med det første.

Jeg kom inn på en side, da så jeg en verden av muligheter..Husker ikke hvilken side dette var men, fasinert ble jeg og bestevenninnen min ble også fasinerte, så vi søkte på fuuult av sider, fant en masse ting vi ville ha. Og sånn forsatte det, jeg hadde ikke tenkt på å starte blogg...Min oppfatting av blogg før, var bare teit... Hvorfor vie ut hele livet sitt på nettet? vell, mange blogger har jeg hatt, såjeg har vist klart å følge med på den teite strømmen som jeg kaldte det. Hekta ble jeg jada men, det erm ikke pointet da:)

Så kom The sims 3, ikke så veldig mange pakker er kommet men, derfor kan man jo søke litt mer..For å finne det man har lyst på, både koder og stæsj. jeg i grunnen bruker ikke så mye koder, synes det ødelegger en del av spillet. Men, penge koden bruker jeg men, ikke sånn at jeg har flere millioner på en gang. lager det huset jeg vil ha, og de tingene jeg vil ha...Sånn at det er ferdig møblert og jeg kan begynne å spille...Å tjene skikkelige penger der!

Nå som det er i per, dags dato. Så har jeg ikke installert spillet, mistet alt jeg hadde laget pågrunn av skifting av ny hardisk, må installere alt på nytt og starte på nytt men, det er jo ikke noe big deal det da:)

Så startet jeg denne bloggen, jeg ville lage en blogg der jeg kunne finne de tingene jeg har samlet opp, gå fram og tilbake vist det er noe jeg trenger. DET var for MIN del at jeg startet denne bloggen først og fremst. Hvorfor skal jeg bombandere "Favoritter" og nettlesren min med, lagrende sider når jeg bare kan gå rett inn hit... Slipper en masse rot også der. Så da holder det med denne jeg kan trykke på. Men, etterhvert så hvorfor ikke dele dette med andre også i denne verden? Hvorfor beholde dette bare for meg selv?

Også er dette jo en av mine favoritt spill, og det er jo sims eller, andre favoritt spill spiller jeg d aikke på. Facebook og de spillene som er inne der.

Det siste jeg vil si, istedet for å klage på at disse sidene ikke funker, hvordan installere dette.

1. Jeg har ikke lasten noe ned ennå til The sims 3.

2. Svaret kan du også finne på innleggene eller på installerings kategorien.

3. Kansje du mangler ett program for å laste de tingene ned? de koster stortsett ikke penger, det går ann å laste ned de gratis. GOOGLE på disse.

4. På mange av disse sidene står det faktisk informasjon hvordan du kan installere dette og hvordan dette gjøres.

5. Om dette er virus, tror jeg ikke at det trenger å være men, hvorfor ikke installere ett anti virus program og gjerne ta en automatisk oppdatering f.eks en gang i uken på ett bestemt klokke slett og dag. der programmet går igjennom pcen for å finne viruset også sletter du bare de virusene. vanskeligere er dette ikke. Forstår du ikke hvordan, spør en som vet om pcer, endten det er noen i familien din eller en du kjenner:)

6. Funker dette ikke? Skjekk om du har gjort dette riktig, installer det som måtte trengers.
 Gjore du dette riktig? lastet ned ett riktg program for å kunne få dette inn gratis? og osv?


Men, når jeg begynner å spille the sims 3, så vet jeg nok mye mer hvordan disse sidene funker...da blir det en skikkelig igjennom gang og jeg vil nok slette de sidene som ikke er til å annbefale, som virkelig kan være noe muffins med:)

@ Håper dette kunne hjelpe noe for noen av dere, jeg prøver så godt jeg bare kan:)

3 kommentarer

Marie Presthus

26.mar.2010 kl.21:37

GOD PÅSKE!

hadde vert koselig om du stemte på bikinien min på bloggen min :)

utrolig fin blogg!

Knoll ❤ Tott

26.mar.2010 kl.21:38

Jeg liker bloggen din :-) og GOD PÅSKE :D

Knoll ❤ Tott

26.mar.2010 kl.21:45

Jeg liker bloggen din :-) og GOD PÅSKE :D

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits