Vurdeing av The sims 3 World adventures

Min vurdering av dette spillet:

(Kopiert)
Ta simmene på eventyr av sitt liv med The Sims 3 Verden Adventures. Guide simmene til anerkjente formue-eller potensielle undergang. Ta simmene til eksotiske destinasjoner på jakt etter skjulte skatter. Avdekke nye ferdigheter, oppleve nye personlighetstrekk og garner belønninger hvis simmene lykkes. Utforsk gamle graver i pyramidene i Egypt, master kampkunst i Fjerne Østen, og oppdage rik kultur og kjente landemerker i Frankrike. Adventure er på horisonten - hva vil simmene oppdage?

FUNKSJONER
  • Godta utfordringer, finne skatter, oppdage hva som ligger på lur i skjulte huler og mer.
  • Utforsk berømte landemerker i Kina, Egypt og Frankrike.
  • Lære nye ferdigheter som fotograf og forfølge nye muligheter.
  • Møt nye Sims fra eksotiske steder og dele sine kulturer.
  • Customize your Sims hjem med nye stilarter og gjenstander fra sine opplevelser.
  • Få $ 10 verdt gratis SimPoints for The Sims 3 Store, og flere online-funksjoner til å bli annonsert.Pluss+++

Det er fint å kunne ha noen andre pøasser å reise enn bare å være is elve sims byen.
Dra på skatte jakt, se pyramidene og osv. det spillet handler om.

Negativt---
Jeg synes det kunne bli litt kjedeligt i lengden, ble litt lei av enkelte ting.

Også når man skal til paris, som det vises i en reklame..Så får man se eifeltårnet, jeg forbindet meg med dette å kunne dra inn på det også. men, jeg må si at jeg fant ingenting da jeg var der inne. Men, det har vell ikke noe sånn sett big deal.

Jeg skjenerlt liker dette.

@ Hva er din mening?

5 kommentarer

Kathrine Marie

23.mar.2010 kl.15:35

bra blogg du har her :)

annie

23.mar.2010 kl.15:42

elsker denne bloggen! har spilt sims siden 1'ern og er fortsatt fan. lurer på en ting. trodde først det ikke var mulig å laste ned ting til sims 3, men her så jeg at det gikk an, så da ble jeg kjeeempeglad :). problemet mitt er bare det at jeg ikke vet hvordan man gjør det, selvfølgelig skjønner jeg at man trykker download osv, men hvordan man får det inn i spillet? jeg har mac skjønner du ! vet du noen sider hvor dette står forklart når man har mac? fortsett å blogge bra! klem fast leser :):)

annie

23.mar.2010 kl.15:44

forresten, vet du om sims 3 dyreliv kommer? jeg håper det! elsker sims 2 dyreliv :)

krizzz

26.mar.2010 kl.19:52

skjønner ikke en dritt

nancy

11.des.2011 kl.17:37

jeg elsker sims 2 dyreliv

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

23, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits