Vurdering av sims 3, den første.

Dette er altså min mening og bare min men, kom gjerne med noen andre type meninger om hva som er bra med dette spillet, hva som ikke er så bra og hva som kunne gjort akkurat denne bedre.

(Kopiert)
"Friheten i The Sims 3 vil inspirere deg med endeløse kreative muligheter, og more deg med uventede øyeblikk av overraskelse og ugagn! Opprett over en million unike simmer og styre deres liv. Tilpass alt fra sine kamper, til deres personlighet og til og med hjem til sine drømmer. Deretter sende simmene ut for å utforske nye steder rundt i byen og møte andre simmer i nabolaget"Nå har jeg da ikke tatt med den, spesielle pakken...der man fikk litt mer som f.eks plakater, 1000simmeloner (penger til å kjøpe ting på sims3.com.

Så nå ser jeg vekk i fra det og går rett på innholdet i selve spillet.

PLUSS+++
- Det er bra at det går ann å gå ut i nabolaget, og ikke minst besøke naboene.
- Desegine med både farge og stoff på klærne når man skal lage simmen.
- Ser ekte ut som mennesker.
- Kan reise på jobb, og bare se bilen fare av gårde.
- Mange flotte ting f.eks sykkler
 for de som ønsker det.
- Valg av personlighet, stemmer, favoritt farge og mat.
- ja ellers så er det utrolig mye posetivt.

Negativt---
Har i grunnen ikke sånt negativ å si om dette spillet, enn at såklart er det jo litt lite ting ennå å velge i mellom men, grunnen til det er nok fordi de som lager sims EA GAMES skal tjene penger på dette og lage nye oppfølgere som vi må kjøpe.

Hva skulle vært?
Kansje litt sånn e men, etterligning av Singerliv spillet.
- Vaske simmene aldrig klærne??? Hvorfor er det ikke vaskemaskin, tørketromme? hadde jo vært litt mer realistisk da. Hvem går vell med skittne klær hele veien uten å vaske de?

- Jeg vil se når de er inne på arbeidsplassen som allerede er i den første byen. Når de går inn på fotballstadumet f.eks.
Trenger ikke å styre disse men, kunne vært greit å se da:D

Jeg klarer ikke å komme på noe mer i farten.

Men, jeg håper det vil komme sånne pakker der man f.eks kan bli kjendis, som f.eks det fungerte i The sims 1, vist det er noen som husker det?

Dyr, sesonger, reiser og osv...Skal jeg ikke ennå klage på..for det tror jeg vil komme og noe er jo allerede kommet:)
Men, den neste vurderingen av det spillet nr:2 kommer i morgen;)

Men, det som også er utrolig rart er at de bruker HALVTIME nesten på å gå fra do til kjøkkenet...haha! for å sette det litt på spissen;)

@ Hva er negativt?
@ Hva er posetivt?
@ Kunne det vært noe der som mangler?


Follow my blog with bloglovin

5 kommentarer

<3 Eva helene

22.mar.2010 kl.22:59

har bare spillt sims 2 : )
GOD NATT : )

Camilla Lima Grimstad

22.mar.2010 kl.23:15

nice :

23.mar.2010 kl.13:12

På den nye utvidelsespakka som kommer i juni, kan man bli med simmene på jobb... Tror man kan bli kjendis også.

Lene

23.mar.2010 kl.13:38

jeg liker å the sims 3:)

Men det har allerede kommet en tillegspakke! Jeg har den... Du kan dra på ferie til forskjellige byer! Den heter reisfeber!:)
Til alle de som kommentarer at de finnes den ene og den andre pakken som har kommet, JA jeg vet, JEG VET...fult klarover men, jeg blogger i rekkefølgen...Så alt kommer til sitt på slutt:)

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits