Mange spørsmål om hvor, hvordan og osv!

Vell, jeg får veldig mange spørsmål om hvilket program man må ha for å kunne laste ned de tingene og osv og osv.

Vell, nå har jeg ikke akkurat hele bruksanvisningen i hodet, i med at jeg nettopp ikke har gjort dette på svær, svært lenge MEN, jeg vet som det fungerer ihvertfall på 2ern...Så lager du en mappe inni spille en plass (Der du installerte spillet på maskinen) så går du inni der en plass...Lage f.eks en mappe med: Navn f.eks: "Download", så er det meningen etterhvert som du har lasten ned en ting...Så skal du drege alt over den mappen...Det jeg husker plandt disse filene...Var f.eks Øverst så står det kanse "Sample" info og osv...Og en hau med sånne "Bøker lignende greier" eller blanke ark som man kan kalle det...Jeg er ikke akkurat data eksperten...MEN, jeg skal finne ut av dette men, det kan ta litt tid...

Som jeg sier, det er ganske så lenge siden jeg har gjort dette..PLUSS, alle maskinene er jo ikke like..Alle kan jo ha forskjellige program varer på maskinene, eller ensten ihvertfall.

Jeg kan gi deg 2 tips:

1. GOOGLE om det du lurer på inne på google.no

2. Lese inne pås elve nedlastingsiden, de kan gjerne forklare deg.

3. Spør noen som gjerne spiller sims 3 selv, om de har alsten ned og hvordan de gjore det...De kan sikkert være flinke til å hjelpe deg;)

4. Gå inne på data forumer, sol forum og sånt å spør.

Men, eller hvordan man kan laste ned, er jo bare å lese det som står i innleggene men, står det ikke...Så erd et mest sannsynlig at du må trykke på selve bildene inne på siden...Der det står Download..Men, enkelte sider MÅ du registrere deg på men, det trenger ikke å kose penger...Bare å lese deg fram:)

Jepp, lykke til

6 kommentarer

<3 omdal

21.mar.2010 kl.20:47

sv: høres spennende ut. Spiller litt the sims 3 ja :)

nabcake

21.mar.2010 kl.20:51

vet allerede om sider :)
sv; Har aldri spilt det før jeg..

♥ Love Amalie -Hun som kommenterer tilbake!

Trine

21.mar.2010 kl.21:09

sv; hehe, jeg fant det ut og motherlode er jo standar ;)

Serine<3

21.mar.2010 kl.21:12

Jeg har ikke sims 3, men 2. Kan jeg laste ned alle de tingene til det også?? :)

hellestavsholt

22.mar.2010 kl.15:18

Kan du hjelpe meg med lagringen? Jeg har laget et nytt nabolag, men når jeg har laget to familier, så vil den siste ha den første som nabo, men ikke omvendt! Og hvis jeg går på nytt spill, så er ingenting lagret! Det irriterer meg. Og hvis jeg lagrer sånn jeg gjør så lever de bare sitt eget liv uten at jeg styrer.

Skriv en ny kommentar

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

mysims3 - Stæsj til sims 2 og 3:)

22, Agdenes

Hei, og velkommen til denne sims 3 bloggen. Her kommer siste nytt ned fra ting du kan laste ned til the sims 3:) Legg gjerne meg til som venn også! ----------------------------------------------------------------- Har du spørsmål om installasjon om hvordan få disse ting inne på siden, oversettelse av sider. Så bør du gå endten inn på INFO eller Installasjon! Eller du kan SPØRRE direkte til de nedlastingsidene. For jeg kan ikke svare på alt. det er det de som må gjøre;) ------------------------------------------------------------------ Ta kontakt: Mysims3blogg@hotmail.com --------------------------------------------------------------- (Google translation, can be found under google advertising, select the language:)) --------------------------------------------------------------- LEGG GJERNE IGJEN EN ELLER FLERE KOMMENTAR(ER), SÅ FÅR DU IGJEN OGSÅ! TRYKK PÅ INNLEGGET OG KOMMENTER!:D Hadde blitt kjempe glad for det! --------------------------------------------------------------- leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits